Seite drucken

Upit za ponudu

Kompletna ponuda za Vaš novi krov

Pre nego što donesete konačnu odluku sigurno biste želeli da znate šta Vam je sve potrebno za novi krov vrhunskog kvaliteta kao i to koliki bi bili Vaši troškovi.

U tome će Vam pomoći BRAMAC-ova besplatna usluga - računarski program DACO koji će Vam "izraditi" krov. Pošaljete li nam građevinski nacrt svog krova poštom, putem fax-a ili na e-mail adresu officeSRB(at)bramac.com, u najkraćem roku ćemo Vam napraviti kompletnu ponudu s tačnim proračunom crepova i potrebnih elemenata krovne opreme i naravno, cenom.

Kod kuće, u miru, razmislite o ponudi i odlučite.

 

Preporuka krovopokrivača

Samo izvođenje je možda najvažniji deo postupka renoviranja krova. Možete odlučiti da pokrivanje obavite i sami, ali u tom slučaju je moguće da više gubite nego što dobijate jer krovopokrivanje je ozbiljan posao i samo stručan krovopokrivač može garantovati da će krov biti dobro izveden.

Odlučite li, stoga, da posao prepustite profesionalnom krovopokrivaču, BRAMAC će Vam rado preporučiti nekog od svojih školovanih, kvalitetnih partnera - krovopokrivača iz Vašeg regiona. Naši partneri-krovopokrivači takođe će Vam u kratkom roku napraviti ponudu i proračun troškova svog rada kako biste imali tačnu i kompletnu ponudu materijala i radova za Vaš novi krov.

Centrala

Asistent finansija

Dragana Jovanović

Bulevar Mihaila Pupina 10v

11000 Beograd

Srbija

Phone: +381 (0)11 2129 555

Fax: 011/2129- 567

E-Mail: dragana.jovanovic(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.rs

Kontakt formular

Bulevar Mihajla Pupina 10v

11070 Novi Beograd

Srbija

Phone: 011/2129 555; 2129 556

E-Mail: officeSRB(at)bramac.com

Web: bramac.rs

Kontakt formular