Seite drucken

Jedan sistem, mnogo prednosti.

Reci BRAMAC za krov. 10 razloga ZA.

BRAMAC krovovi. Jednostavno dugotrajniji.

BRAMAC krovovi. Jednostavno dugotrajniji. U poređenju sa drugim krovnim materijalima, čvrstoća betonskih crepova se vremenom povećava- i do 50 godina- i time osigurava dug životni vek BRAMAC crepova.

 

BRAMAC krovovi. Ne propuštaju ni najjaču kišu. BRAMAC redovno ispituje svoj krovni sistem u najvećem evropskom tunelu za ispitivanje otpornosti na vetar. Rezultati dokazuju: BRAMAC krovovi i kod ekstremnih padavina pružaju najveću sigurnost.

 

BRAMAC krovovi. Prkose vetru i oluji.
BRAMAC krovovi su zbog svoje konstrukcije znatno manje podložni šteti zbog oluja. Po potrebi se mogu dodatno osigurati brojnim zaštitnim merama protiv jakog vetra.

 

BRAMAC krovovi. Položiće svako ispitivanje na čvrstoću.
BRAMAC crepovi su, zbog svoje visoke gustoće, vrlo otporni na grad i druga opterećenja. Ako se i dogodi vanredan slučaj, pojedini crepovi se bez problema mogu zameniti.  

 

BRAMAC krovovi. Štite od teških oštećenja usled mraza.
BRAMAC crepovi su vrlo sabijeni zbog čega jedva upijaju vlagu, poput npr. otopljenog leda. Na taj način su dugoročno zaštićeni od opasnosti zamrzavanja.

 

BRAMAC krovovi. Ne teže ni grama previše.
Glineni i BRAMAC krovovi imaju otprilike istu težinu po jedinici površine. U slučaju oluje relativno veća težina pojedinačnih crepova predstavlja prednost.

 

BRAMAC krovovi. Užitak za oko.
BRAMAC crepovi su, zahvaljujući obuhvatnoj kontroli u proizvodnji, uvek jednako lepi. Razlika u boji zbog sirovina i odstupanja u merama su isključeni. 

 

BRAMAC krovovi. Sve iz jedne ruke.
Ime BRAMAC stoji za krovna rešenja od A do Ž. Za svaki model crepa dostupan je savršeno usklađeni program originalne BRAMAC krovne opreme s fazonskim crepovima.

 

BRAMAC krovovi. Koštaju manje nego što se misli.
BRAMAC crepovi nude izuzetan odnos cene i kvaliteta. Dopustite da Vam napravimo ponudu. Bićete prijatno iznenađeni.

 

BRAMAC. Uživa poverenje generacijama.
Ime BRAMAC je sinonim za kvalitet i inovaciju. Tokom 40 godina je proizvedeno više od tri milijarde crepova i postavljeno oko dva miliona krovova. I svaki dan ih je sve više. 

Centrala

Asistent finansija

Dragana Jovanović

Bulevar Mihaila Pupina 10v

11000 Beograd

Srbija

Phone: +381 (0)11 2129 555

Fax: 011/2129- 567

E-Mail: dragana.jovanovic(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.rs

Kontakt formular

Bulevar Mihajla Pupina 10v

11070 Novi Beograd

Srbija

Phone: 011/2129 555; 2129 556

E-Mail: officeSRB(at)bramac.com

Web: bramac.rs

Kontakt formular