Seite drucken

O Bramac-u

Istorija BRAMAC-a

Kompanija je osnovana 1966. godine pod imenom „Bramac Dachsteinwerke GmbH“ a današnji se "Bramac Dachsysteme International GmbH", na početku trećeg milenijuma, u mnogim zemljama srednje, srednjoistočne i jugoistočne Evrope ubraja u merodavne i najinovativnije proizvođače u segmentu krovnih sistema.

BRAMAC je samostalna austrijska kompanija i član je MONIER Grupe koja je jedna od vodećih kompanija u oblasti krovnih materijala 

Zahvaljujući internacionalnim kontaktima i svetskom know- how (Monier) Bramac osigurava stalnu optimizaciju svojih proizvoda. → više 

Bramac misija

Kvalitet
Kvalitet naših proizvoda i usluga za nas ima najviši prioritet - ispunjavamo najveće zahteve i za to garantujemo svojim dobrim imenom. 

Zaštita i sigurnost
Svojom celom ponudom kupcima nudimo sigurnost i zaštitu. U novogradnji i renoviranju možete se 100% osloniti na nas i sa pravom biti ponosni što ste se odlučili za BRAMAC rešenje. 

Funkcija / estetika
Za BRAMAC je uz funkciju rešenja važna i njihova estetika

Inovativna rješenja
Vođstvom u temama krova BRAMAC se opredelio za inovativna rešenja kako bismo sada i ubuduće ispunjavali visoka očekivanja svojih kupaca. 

Dodatna vrednost
Naša rešenja za krov stvaraju dodatnu vrednost. Ona povećavaju iskoristivost svakog objekta kao i životni standard svih koji u njemu žive. 

BramaC Srbija

Firma Bramac krovni sistemi d.o.o. osnovana je 2002. godine u 100%-tnom vlasništvu austrijske kompanije Bramac Dachsysteme International GmbH.

Od svog dolaska u Srbiju, BRAMAC je preuzeo pionirsku ulogu u razvoju tržišta krovnih sistema.

 

 

Centrala

Asistent finansija

Dragana Jovanović

Bulevar Mihaila Pupina 10v

11000 Beograd

Srbija

Phone: +381 (0)11 2129 555

Fax: 011/2129- 567

E-Mail: dragana.jovanovic(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.rs

Kontakt formular

Bulevar Mihajla Pupina 10v

11070 Novi Beograd

Srbija

Phone: 011/2129 555; 2129 556

E-Mail: officeSRB(at)bramac.com

Web: bramac.rs

Kontakt formular